Smoothies op bedrijfsfeesten

Verse smoothies bieden de uitkomst wanneer je je collega's wilt verwennen met een gezonde traktatie die vrijwel iedereen lekker vindt. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn, wanneer zij welkom worden geheten met een vers gemaakte smoothie gemaakt van alleen het lekkerste verse fruit! Het ouderwets kopje koffie of glas cola maakt plaats voor een frisse energie-booster live bereid op jouw bedrijfsfeest door onze attente smoothie-experts.

Je persoonlijke smoothiebar

Je hebt de keuze uit een ruim assortiment aan smoothiebars in verschillende stijlen en formaten. Sommige van onze bars beschikken over LED-verlichting die we laten matchen bij de huisstijl kleuren van jouw bedrijf. Daarnaast kunnen wij een smoothie naar je bedrijf, collega's of producten vernoemen, en plaatsen we een volledig gepersonaliseerde menu-kaart op de bar, met jouw logo.

Het is niet voor niets dat wij meer dan 2.500 tevreden opdrachtgevers hebben mogen voorzien van verse smoothies op hun bedrijfsfeesten! Bekijk onze referenties en foto's, en laat je informeren over de mogelijkheden! Doordat onze scherpe tarieven is er voor ieder budget een oplossing! Wij adviseren je graag. 
 

Smoothiecatering met smoothiebar op uw bedrijfsfeestDe smoothiebar op een bedrijfsfeest

En wanneer bewegen, gezondheid en duurzaamheid belangrijk voor je zijn, dien je ook echt even te kijken naar onze Blenderbike.
» Meer informatie

Offerte aanvragen?

Smoothiebar.nl garandeert je de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland.
Benieuwd naar een voorstel op maat binnen 24 uur?


Vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu offerte aan

  • smoothiebar
  • Smoothiebar.nl
  • smoothie maken
  • Smoothiebar.nl
  • Smoothiebar.nl
  • smoothiebar2
  • Smoothiebar.nl
line

  ''Onze smoothie-bartenders hebben liefde voor verse gezonde producten, en dat proef je!''

line