Gezonde smoothies met groente en fruit!

Smoothie van Smoothiebar.nl

Onze bartenders hebben een liefde voor gezonde en verse producten. Daarom maken wij onze smoothies alleen met vers fruit en verse groenten in de blender. Door er crushed ice aan toe te voegen wordt het geheel gekoeld en wordt de drank iets aangedikt. Daarnaast maken wij ook smoothies op basis van biologisch yoghurt en soja-melk in combinatie met diverse 'superfoods'. Deze zijn zo lekker, dat je het rietje erbij op drinkt.

Smoothies en de gezondheid

Tegenwoordig weet iedereen dat het eten en drinken van gevarieerd gezond voedsel van belang is voor de gezondheid. Het drinken van een verse smoothie kan hier aan bijdragen. Smoothies zitten namelijk boordevol:

- Eiwitten: Eiwitten zijn proteïnen en zijn de bouwstenen van het menselijk lichaam. Met name in onze smoothies met yoghurt en sojamelk zitten veel eiwitten.

- Koolhydraten: Koolhydraten zorgen voor energie en levenslust. Wanneer ons lichaam energie nodig heeft om bijvoorbeeld te sporten, dan zullen eerst koolhydraten verbrand worden alvorens de vet-reserves aangesproken worden. 

- Vitaminen en mineralen: Iedere vitamine en ieder mineraal heeft een verschillende functie voor het lichaam en het is daarom belangrijk om gevarieerd en veel vitamenes en mineralen te eten en drinken. Met onze smoothies zit u vaak met een á twee glazen al aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

- Water: Om de vitaminen en voedingsstoffen op te nemen is er water nodig. Daarnaast ontgift water de lever en de nieren en vervoert het de afvalstoffen uit ons lichaam.

Door alle goede stoffen in onze smoothies krijg je er zelfs veel meer energie van dan van een kopje koffie. Geef je gasten dus een echte energieboost met een gezonde smoothie!

En wil je het nóg gezonder doen? Laat jouw gasten, collega's of bezoekers dan bewegen voor hun eigen smoothie, met onze blenderbike!

Lees meer over de ingredienten van onze smoothies.

» Meer informatie 

Offerte aanvragen?

Smoothiebar.nl garandeert je de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland.
Benieuwd naar een voorstel op maat binnen 24 uur?


Vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu offerte aan

  • smoothiebar
  • Smoothiebar.nl
  • smoothie maken
  • Smoothiebar.nl
  • Smoothiebar.nl
  • smoothiebar2
  • Smoothiebar.nl