Nieuw! De grasbar!

Dat wij de met liefde smoothies op locatie maken mag duidelijk zijn. Maar wist je dat wij ook super gezonde shotjes maken van vers geperst gras? Gras? Ja gras!

De grasshotjes worden gemaakt van vers tarwegras. Dit gras staat nog in de aarde wanneer we het meenemen naar jouw locatie. Het gras wordt afgeknipt en verdwijnt in de persapparaten. Deze speciale slow-juicers persen het sap heel langzaam uit het tarwegras waardoor smaak, textuur, kleur, en voedingsstoffen behouden blijven. Het sap wordt vervolgens in kleine shotjes van 30ml geserveerd aan uw gasten.

Unieke beleving

Het plaatsen van een tarwegrasbar op je beursstand werkt gegarandeerd als een publiekstrekker. Daarnaast is het een bijzondere geschikte combinatie van catering en entertainment voor bedrijfsfeesten. Het drinken van een shotje tarwegrassap zorgt ervoor dat je gasten in één slok hun dagelijks aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnenkrijgen. Het is een sensatie om tarwegrassap te drinken en jouw gasten zullen nog lang over deze supergezonde beleving napraten.  

Super gezond

Tarwegras is extreem gezond! Deze vitamine, enzymen en mineralen bom is een natuurlijke energybooster. Een shotje tarwegras van 30ml staat gelijk aan bijna een kilo groenten en fruit!

Duurzaam en biologisch

Een duurzamer drankje dan een grasshotje bestaat niet; Het gras is biologisch gekweekt met biologisch zaad en aarde, de gebruikte/afgesneden matjes zijn composteerbaar en het gras is onder natuurlijk licht (geen lampen) gekweektMeer weten over het inzetten van de grasbar op jouw evenement?

Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel!

tarwegras bar


» Meer informatie

Offerte aanvragen?

Smoothiebar.nl garandeert je de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland.
Benieuwd naar een voorstel op maat binnen 24 uur?


Vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu offerte aan

line

Wist je dat een shotje tarwegras gelijk staat aan een 1 kilo groente & fruit

line