Smoothies op publieksevenementen en smoothies op festivals

Het drinken van smoothies is tegenwoordig 'hot' en mateloos populair onder feestgangers. Dit komt vanwege de toenemende vraag naar gezonde producten. Smoothies worden gedronken door zowel mannen als vrouwen in alle leeftijdscategorieën en zijn daarom een verrijking van de standaard frisdranken op publieksevenementen en festivals. Onze smoothies zijn ook nog eens super gezond, waardoor ze zorgen voor de benodigde energie op een lange dag wandelen en dansen.

Onze smoothiebars komen in diverse stijlen en zijn aan elkaar te koppelen, waardoor geen evenement voor ons te groot is. Indien gewenst verzorgen we ook een tent.

We beschikken over een groot team van ervaren bartenders die op meer dan 50 grote evenementen voor ons hebben gewerkt. Hierdoor zijn we een geoliede machine met een hoge productiesnelheid. Het enige dat jij als organisator hoeft te doen, is een plek voor ons reserveren en het wij doen de rest!

Benieuwd naar onze werkwijze wanneer het gaat om publieksevenementen? Geïnteresseerd in onze aantrekkelijke afkoop / afdracht-regeling? Laat je geheel vrijblijvend informeren!

 Smoothiecateringen smoothiebars op publieksevenementen

 

 » Meer informatie

Offerte aanvragen?

Smoothiebar.nl garandeert je de beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland.
Benieuwd naar een voorstel op maat binnen 24 uur?


Vraag dan hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu offerte aan

line

Referenties

  • albert heijn
  • Smoothiebar.nl voor Grolsch
  • rtl4
  • cocacola
line