Home » Over ons

Over ons

Wij zijn smoothiemakers, in hart en nieren

Hoe is het begonnen?

Wij zijn Djordi en Tim. We zijn begonnen met het maken van smoothies in onze studententijd. Tim woonde toentertijd boven de markt in Arnhem en kocht hier iedere week een kist vol groente en fruit. Hij was een echte ‘fitboy’ en wilde eigenlijk een soort van moderne groenteboer worden. Gelukkig was de markt (snap je hem?) hier niet zo groot voor dus dat is er nooit van gekomen. Toen goede vriend Djordi zijn wens voor het ondernemen uitsprak en met het idee kwam om smoothies te gaan verkopen, was het vuurtje aangewakkerd. We kochten drie blenders en gingen letterlijk de markt op.

En nu?

Nu maken we nog steeds lekkere smoothies, alleen niet meer op de markt. We hebben een team dat bestaat uit niet vijf, niet tien, niet twintig, maar veertig enthousiaste smoothiemakers! De meeste van ons studeren nog of zijn net afgestudeerd. We hebben een loods waar onze bussen, koelingen en bars staan en een kantoor waar Sam en Wout werken. 

Naast smoothies zijn er ons ook gaan richten op cocktails en koffies. Dit doen we onder de vlag van Bar Company.

TEAM BAR COMPANY

We zien er niet altijd zo chique uit hoor

Waarom doen we wat we doen?

Het enthousiasme voor vers fruit en groente van Tim is besmettelijk. Helemaal als je zelf de vrijheid krijgt om er mee te experimenteren en mensen ziet genieten van jouw creaties. Daarnaast is er niets leukers dan op evenementen werken. Van een beursstand met een leuk team tot een bruiloft of een traktatie op een kantoor; ons werk is nooit saai omdat de dagen zijn nooit hetzelfde zijn.

Gaat het goed?

Ja! We hebben veel terugkerende klanten en werken voor tientallen evenementenbureaus, cateraars en evenementenlocaties. Waar we ook komen, we maken mensen blij en laten ze genieten. Een leukere job kunnen we ons dus niet voorstellen!

Wat was ons mooiste event?

Een tijdje geleden stonden we met ons gezicht in de zon, met negen collega’s 2.500 smoothies te maken voor Topicus. Zij sponsorde de smoothies aan de deelnemers van het hardloopevenement De Batavierenrace. We stonden als een geoliede machine te knallen en mensen waren super blij met onze aanwezigheid. Dat was echt even genieten.

Smoothies maken in de zon

Bekijk meer foto’s van onze diensten.