Home » Smoothie maker inhuren

Smoothie maker inhuren

Wanneer je iets leuks gaat organiseren dan wil je je gasten of bezoekers trakteren op iets lekkers. En het liefst ook nog iets gezonds. Huur daarom een smoothie maker in. Onze enthousiaste collega’s maken met liefde de lekkerste smoothies op jouw locatie.

Onze enthousiaste collega’s zijn experts in het creëren van de meest verrukkelijke en voedzame smoothies, rechtstreeks op jouw locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft, een sportevenement of een ander speciaal moment, onze smoothie maker voegt een vleugje magie toe aan de sfeer.

smoothie maker inhuren op locatie bij Smoothiebar.nl

Of je nu kiest voor een verfrissende mix om iedereen op te vrolijken of voor een energieke blend om deelnemers een boost te geven, onze smoothies zijn altijd een hit. Bovendien voegen we een extra dimensie toe door het hele proces interactief te maken, waardoor gasten kunnen genieten van het zien hoe hun drankje wordt samengesteld.

Waarom een smoothie maker inhuren?

Je hebt vast wel eens een heerlijke smoothie geproefd of gehoord hoe gezond deze drankjes zijn. Het lijkt je daarom een goed idee om smoothies te schenken op jouw feest of evenement. Echter is het wel een klus op uit te zoeken welke recepturen je moet hebben. En dan maar niet te spreken over de enorme inkoop met al die verschillende producten. Daarna reist de vraag wie de smoothies eigenlijk moet gaan maken.

Maak het jezelf makkelijk en huur een smoothie maker in. Onze collega’s maken zo’n 500 keer per jaar smoothies. We weten dus precies wat lekker én gezond is. Daarnaast heb je nergens meer omkijken naar, want we regelen ALLES.

smoothie maker of smoothuie barman inhuren

Wat krijg je wanneer je een smoothie maker inhuurt?

Zoals gezegd verzorgen we alles. Van een mobiele smoothiebar tot alle verse ingrediënten en de bekers met rietjes. Wij ontzorgen je volledig en gaan ervoor zorgen dat jouw gasten genieten van de lekkerste smoothies! Meer info over wat een smoothie maker kost om in te huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel ons. We zitten voor je klaar: 088 2035100