Home » Smoothiefiets huren

Smoothiefiets huren

Een smoothie drinken is natuurlijk al gezond. Maar als je er ook nog extra door gaat bewegen dan ben je helemaal goed bezig. Dit kan door onze smoothiefiets te huren.

Onze shakefietsen worden gehuurd op allerhande evenementen. Van een vitaliteitsdag op kantoor of sportdag op school tot een congres of bedrijfsfeest. Een ding is zeker; ze trekken altijd veel bekijks bij zowel jong als oud!

Smoothiefiets huren | Smoothiebar.nl

Hoe werkt de smoothiefiets?

Op onze smoothiefiets is een blender aangesloten. Deze blender wordt geactiveerd wanneer je gaat trappen. Door te fietsen maak je dus je eigen smoothie! Hierdoor heeft de smoothiefiets geen stroom nodig en ben je dus ook nog eens heel duurzaam bezig. Omdat de hometrainer verstelbaar is, is deze geschikt voor kinderen en volwassenen. Deze eyecatcher is dé combinatie tussen bewegen, duurzaamheid en techniek!

Meer informatie? Vraag dan een offerte aan of geef ons een belletje: 088 2035100

De smoothie bike huren: 3 manieren

De smoothie bike is de ideale invulling op onze mobiele smoothiebars. Wil je toch alleen de smoothiefiets huren dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit kan op drie manieren;

  1. Je huurt alleen de smoothiefiets. Wij kunnen deze bezorgen en ophalen op jouw locatie of je kan hem zelf ophalen bij ons in Nijmegen
  2. Je huurt de smoothiefiets inclusief catering, dus met alle bijbehorende benodigdheden en ingrediënten voor de smoothies. Denk aan bekers, rietjes, kannen, fruit, sappen en ijs
  3. Wij verzorgen alles voor je. Dat wil zeggen dat we naast bovenstaande ook een medewerker verzorgen die mensen uitnodigt op de smoothiefiets, de kannen schoonmaakt, etc.

Bewegen, vitaliteit en duurzaamheid met de smoothiefiets!

Organiseer je een evenement waar een van de bovenstaande onderwerpen van toepassing is, dan mag de smoothiefiets niet ontbreken. Je werkt namelijk op een duurzame manier aan je vitaliteit door te bewegen en een gezond drankje te drinken.

Meer informatie? Vraag dan een offerte aan of geef ons een belletje: 088 2035100