smoothie catering van smoothiebar.nl
Smoothies van smoothiebar.nl

Informatie aanvragen

Smoothie catering

Wij maken met liefde smoothies op jouw locatie. Dit noemen we ook wel smoothie catering. Wij vinden het fantastisch om met verse producten heerlijke gezonde smoothies te maken. Omdat we al een aantal jaar ervaring hebben, werken we zeer efficiënt en kunnen we op een hoog tempo smoothies maken. Daarnaast weten we ondertussen welke smoothies er populair zijn. Hierdoor maken we smoothies die zo lekker zijn, dat je het rietje erbij op wilt drinken. En omdat onze smoothies boordevol vitamines zitten, zijn het echte energyboosters!

Wat is er inbegrepen smoothie cateringbij onze smoothiecatering?

In een woord: alles. Wij nemen alle materialen en ingrediënten mee. Het enige dat we nodig hebben is een standaard stroompuntje van 230v. 

Hoe kan je gebruikmaken van onze smoothiecatering?

Wanneer je een offerte bij ons op vraagt, bellen of mailen we je altijd even terug om de wensen te bespreken. We geven je een advies over welke bar je het beste kan huren en we maken samen een inschatting van het aantal smoothies dat we gaan maken.

Vervolgend ontvang je de vrijblijvende offerte. Indien je er een goed gevoel bij hebt en de prijs binnen je budget valt, zetten we de optie om naar een boeking. Wil je iets aanpassen of wil je er geen gebruik van maken dan is dat geen probleem.

Op deze manier weten wij precies wat we dienen in te kopen. Uiteraard nemen we wel extra ingrediënten mee, zodat we (na jouw goedkeuring) extra smoothies kunnen maken voor je gasten. ‘Nee sorry, het is op’ is namelijk nooit leuk om te horen

 

Voorbeeld smoothie menusmoothiecatering

Wij wisselen ieder seizoen van smoothies en daarom is dit menu alleen een voorbeeld:

Strawberry Sunrise

Aardbeien, Sinaasappelsap, Banaan, Frozen Yoghurt

Super Cranberry

Cranberrysap, Bosbessen, Banaan, Peer, Chia zaad

Magic Mango

Mango, Ananas, Meloen, Grapefruitsap

Cool Coconut

Kokosmelk, Ananas, Ananassap, Frozen Yoghurt

Run forrest run

Spinazie, Druiven, Appel, Banaan, Soyamelk

Tip: We kunnen de smoothies ook persoonlijke namen geven van bijvoorbeeld je collega’s of producten.