Home » Smoothie catering

Smoothie catering

Met smoothie catering bedoelen we dat wij op jouw locatie verse gezonde smoothies maken voor jouw gasten, bezoekers of collega’s. Smoothie catering bestaat uit drie dingen:

  1. Een gave mobiele smoothiebar
  2. Een enthousiaste barmedewerker
  3. Minimaal drie soorten gezonde smoothies om uit te kiezen

Wat is er inbegrepen bij onze smoothiecatering?

In een woord: alles. Wij nemen alle materialen en ingrediënten mee. Het enige dat we nodig hebben is een standaard stroompuntje van 230v. 

Smoothie cateringt voor evenementen
Smoothie cateringt voor evenementen
smoothie catering inhuren
smoothie catering met verse smoothies

De voordelen van smoothie catering

Omdat de smoothies vers gemaakt worden op jouw locatie, trekken we altijd veel aandacht. Wanneer je dus een boodschap wilt communiceren, dan kunnen smoothies hierbij helpen.

Maar het belangrijkste voordeel is misschien wel dat onze smoothies en shakes boordevol verse ingrediënten zitten. We voegen daarnaast geen extra suikers toe. Doordat we het fruit voor de fruit smoothies blenden in plaats van persen, verliezen we bijna geen vitamines en behouden we alle vezels.

Smoothie catering op locatie | Smoothiebar.nl

Hierdoor genieten jouw gasten, bezoekers of collega’s van een snelle, makkelijke vitamine boost met onze fruit- en groente smoothies.

En wist je dat onze groene smoothies nog minder suiker en nog meer voedingsstoffen bevatten dan smoothies van alleen fruit. Vandaar dat we altijd minimaal één groene smoothie op het menu zetten.

Smoothie catering van Smoothiebar.nl

Een voorbeeld van een smoothie menu


Wij wisselen ieder seizoen van smoothies en daarom is dit menu alleen een voorbeeld:

Strawberry Sunrise
Aardbeien, Sinaasappelsap, Banaan, Frozen Yoghurt

Super Cranberry
Cranberrysap, Bosbessen, Banaan, Peer, Chia zaad

Magic Mango
Mango, Ananas, Meloen, Grapefruitsap

Cool Coconut
Kokosmelk, Ananas, Ananassap, Frozen Yoghurt

Run forrest run
Spinazie, Druiven, Appel, Banaan, Soyamelk

Tip: We kunnen de verschillende soorten smoothies ook persoonlijke namen geven van bijvoorbeeld je collega’s of producten.

Boost je vitaliteit met onze smoothies

Ieder bedrijf wil tegenwoordig wel ‘iets’ doen met het onderwerp vitaliteit. Maar wat betekent vitaliteit nou eigenlijk? Vitale medewerkers weten de balans te vinden in sport, ontspanning, slaap, werkgeluk en voeding.

Smoothies helpen je bij dit laatste punt. In no-time krijg je in een keer al je benodigde vitamine en mineralen binnen.

In een vitaal bedrijf hebben medewerkers alle energie om iedere dag met enthousiasme hun werk te doen. Energieke werknemers werken effectief samen, voelen zich betrokken bij de organisatie en presteren op de toppen van hun kunnen. Zo’n organisatie heeft explosieve groeikracht! Investeer dus in je eigen bedrijf met smoothie catering!

Smoothies op locatie | Smoothiebar.nl

Wat kosten de smoothies?

De prijs van onze smoothies is afhankelijk van jouw wensen en het aantal. Een smoothie met banaan is goedkoper dan een met verse passievrucht. En de prijs per smoothie is goedkoper bij 1.000 smoothies, dan bij 10 smoothies. Als vuistregel kun je € 3,40 aanhouden voor een grote beker van 250ml. Je krijgt dan drie soorten smoothies.en.

Hoe nu verder?

Wanneer je een offerte bij ons op vraagt, bellen of mailen we je altijd even terug om de wensen te bespreken. We geven je een advies over welke bar je het beste kan huren en we maken samen een inschatting van het aantal smoothies dat we gaan maken.

Vervolgens ontvang je de vrijblijvende offerte. Indien je er een goed gevoel bij hebt en de prijs binnen je budget valt, zetten we de optie om naar een boeking. Wil je iets aanpassen of wil je er geen gebruik van maken dan is dat geen probleem.

Op deze manier weten wij precies wat we dienen in te kopen. Uiteraard nemen we wel extra ingrediënten mee, zodat we (na jouw goedkeuring) extra smoothies kunnen maken voor je gasten. ‘Nee sorry, het is op’ is namelijk nooit leuk om te horen.

Bekijk een aantal foto’s van onze diensten.