Home » Smoothiebar op locatie

Smoothiebar op locatie

Een smoothiebar op je eigen locatie inzetten is een gegarandeerd succes. Breng je evenement, bedrijfsfeest of beurs tot leven door het huren van onze smoothiebar met de beste ingrediënten. Onze smoothies worden altijd ter plekke vers gemaakt en zitten boordevol vitamines. Kies uit één van onze mobiele smoothiebars of ga voor een unieke touch met de smoothiefiets

Ben je dus op zoek naar een heerlijke gezonde traktatie. die ook nog eens voor een leuke sfeer zorgt? Ga dan voor een mobiele smoothiebar op locatie! Van een kantoor tot beursgebouw of weiland, wij komen overal.

Smoothie bakfiets op locatie | Smoothiebar.nl

De voordelen van een smoothiebar op jouw locatie: 

  • Trekpleister voor gasten: Een smoothiebar fungeert als een ware trekpleister op jouw evenement. Gasten worden aangetrokken door de heerlijke geuren en kleurrijke drankjes en komen gegarandeerd even een kijkje nemen.

  • Effectieve marketing: De bar kan worden voorzien van jouw logo of tekst, waardoor het een krachtig marketinginstrument wordt. Het is een uitstekende manier om jouw merk of boodschap op een opvallende en smakelijke manier te promoten.

  • Flexibele plaatsing: Onze smoothiebars zijn zeer flexibel in plaatsing. Zelfs de kleinste variant meet slechts 0,8m x 0,8m, wat betekent dat je ze vrijwel overal kunt neerzetten, of het nu in een kantoor, beursgebouw of zelfs een weiland is.

  • Aanpasbare stijl: De stijl van de smoothiebar kan altijd worden aangepast aan de sfeer en het thema van jouw evenement. Met een groot assortiment aan beschikbare stijlen, kun je de perfecte bar kiezen die naadloos aansluit bij de uitstraling van jouw evenement.

  • Levendige sfeer: Een smoothiebar brengt altijd een leuke en levendige sfeer met zich mee. Het vers bereiden van gezonde en smakelijke smoothies ter plekke creëert een positieve en enthousiaste atmosfeer die de gasten zeker zullen waarderen.

Smoothiebar op locatie huren | Smoothiebar.nl

De prijs van een smoothiebar huren op locatie

Bij Smoothiebar.nl bieden we diverse mogelijkheden voor het huren van een smoothiebar op locatie. De prijs begint bij €200,- inclusief alle benodigdheden, maar de uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het aantal smoothies dat je wilt en de duur van onze aanwezigheid. Het is daarom altijd verstandig om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

smoothie bar op locatie huren | Smoothiebar.nl

Welke smoothiebar is geschikt voor jouw locatie?

Omdat ieder evenement en iedere locatie anders is, beschikken wij over een groot assortiment aan mobiele smoothiebars. Hierdoor kun je zelf de ideale bar kiezen voor jouw locatie. Uiteraard adviseren we je graag. Dit zijn onze meest gehuurde smoothiebars:

TIP: De perfecte aanvulling op de smoothiebar is de shake bike!

Lees meer over de smoothies die je krijgt en op welke type evenementen we ingehuurd worden. Bekijk ook eens de foto’s van onder smoothiebars!