smoothie catering van smoothiebar.nl
Smoothies van smoothiebar.nl

GRATIS ADVIES ONTVANGEN?

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Smoothiebar op locatie

Een smoothiebar op je eigen locatie inzetten is altijd een gegarandeerd succes. We hebben in de afgelopen tien jaar namelijk nog nooit mee gemaakt dat onze smoothies niet in de smaak vielen. Ben je dus op zoek naar een heerlijke gezonde traktatie die voor een leuke sfeer zorgt? Plaats dan een mobiele smoothiebar op je locatie! Van een kantoor tot beursgebouw of weiland, wij komen overal.

Wij maken met liefde smoothies op jouw locatie. Dit noemen we ook wel smoothiecatering. Wij vinden het fantastisch om met verse producten heerlijke gezonde smoothies te maken. Omdat we al een aantal jaar ervaring hebben, werken we zeer efficiënt en kunnen we op een hoog tempo smoothies maken. Daarnaast weten we ondertussen welke smoothies er populair zijn. Hierdoor maken we smoothies die zo lekker zijn, dat je het rietje erbij op wilt drinken. En omdat onze smoothies boordevol vitamines zitten, zijn het echte energyboosters!

Smoothiebar op jouw locatie: wat zijn de voordelen?

♦ Een smoothiebar werkt als een trekpleister; jouw gasten komen gegarandeerd even kijken.

♦ Wij kunnen iedere bar voorzien van jouw logo of tekst (ideaal als marketing instrument dus).

♦ De smoothiebar is zo ingericht dat wij op een heel hoog tempo de beste smoothies kunnen maken.

♦ Onze bars kunnen vrijwel overal geplaatst worden want de kleinste is maar 0,8m x 0,9m.

♦ De stijl van de smoothiebar sluit altijd aan op jouw evenement, want het assortiment is groot.

♦ Een smoothiebar zorgt gegarandeerd voor een leuke sfeer.

Wil jij een smoothiebar op jouw locatie? Vul dan de offerte in en wij komen met advies op maat voor de ideale smoothie op jouw locatie.

Wat is er inbegrepen bij onze smoothiecatering?

In een woord: alles. Wij nemen alle materialen en ingrediënten mee. Het enige dat we nodig hebben is een standaard stroompuntje van 230v. 

Wanneer je een offerte bij ons op vraagt, bellen of mailen we je altijd even terug om de wensen te bespreken. We geven je een advies over welke bar je het beste kan huren en we maken samen een inschatting van het aantal smoothies dat we gaan maken.

Vervolgens ontvang je de vrijblijvende offerte. Indien je er een goed gevoel bij hebt en de prijs binnen je budget valt, zetten we de optie om naar een boeking. Wil je iets aanpassen of wil je er geen gebruik van maken dan is dat geen probleem.

Op deze manier weten wij precies wat we dienen in te kopen. Uiteraard nemen we wel extra ingrediënten mee, zodat we (na jouw goedkeuring) extra smoothies kunnen maken voor je gasten. ‘Nee sorry, het is op’ is namelijk nooit leuk om te horen

Assortiment smoothiebars

Wij beschikken over meer dan dertig verschillende smoothiebars. Hierdoor hebben we altijd de bar voor je die perfect aansluit bij jouw feest of evenement. De mobiele bars variëren niet alleen in stijl maar ook qua afmetingen. Zo hebben we bijvoorbeeld een compacte bar van 0,8m x 0,8m. Deze is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kleine beursstand. Daarnaast hebben we ook  nog een hele gave bakfiets.

smoothie bakfiets van Smoothiebar.nl

Dit is slechts een kleine greep uit onze mobiele bars. Benieuwd welke bar het beste op jouw locatie past? Wij adviseren je gratis en vrijblijvend. Vraag daarom een offerte aan of bel ons op tel. 024-3572761.