Smoothies van smoothiebar.nl
smoothie catering van smoothiebar.nl

GRATIS ADVIES ONTVANGEN?

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Smoothies op je beursstand of congres

Je kunt ons inhuren wanneer je een zakelijk evenement organiseert. We maken smoothies op beursstands, congressen, feesten en vieringen. We doen helaas geen privé feestjes of publieksevenementen waar we smoothies dienen te verkopen.

Ga je op een beurs of een congres exposeren? Dan wil je traffic op je stand en een gezellige sfeer. Verse gemaakte smoothies bieden de uitkomst. Wanneer onze bartender live smoothies staat te maken, zorgt dit altijd voor veel bekijks. We kunnen dit doen met onze eigen mobiele smoothiebars, maar we kunnen de blenders ook installeren op de bar die al aanwezig is in de stand. Omdat de smoothies door al het verse fruit echte energyboosters zijn, kun je deze wel gebruiken op een lange dag met veel gesprekken. Dus vergeet het kopje koffie wat je overal al ziet, maar verwen je stand bezoekers met een heerlijke smoothie.

Tip: Laat ons de bekers voorzien van je logo. Wanneer mensen met de smoothies gaan lopen zal jouw logo over de hele beursvloer verspreid worden.

Smoothies op je feest of viering

Denk hierbij aan productlanceringen, een afdeling die een target gehaald heeft, je bedrijf dat 10 jaar bestaat en natuurlijk de personeelsfeesten. Smoothies zijn kleurrijke en feestelijke drankjes. Bovendien smaken ze niet alleen heel lekker, maar zijn ze super gezond! Vergeet dus het stuk slagroomtaart maar trakteer op hippe smoothies!

Smoothies als marketing

Heb je er wel eens aan gedacht om een smoothiebar te sponsoren? We bedrukken de bekers en bar met jouw logo waardoor iedereen ziet wie hen die lekkere en gezonde smoothie aanbiedt. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Marktplaats bij kantoren van twintig van hun klanten een ‘Marktplaats-Smoothiebar’ voor de deur neergezet, die alle medewerkers een gratis smoothie aanbood.

Meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je ontvang er een binnen 24 uur.