Home » Smoothies op je beursstand of congres

Smoothies op je beursstand of congres

Smoothies zijn dé hit op beursstands en congressen. Dit komt omdat deze gezonde drankjes echte energyboosters zijn! Veel mensen denken dat koffie je nieuwe energie geeft. En dit klopt ook. Maar een verse smoothie geeft wel drie keer zo veel nieuwe energie als een espresso.

Daarnaast is er op iedere stand wel een koffiemachine of barista aanwezig. Maar lang niet iedereen heeft een bartender op de stand staan die gezonde drankjes maakt.

Gezonde drankjes op de beursstand of congres

Hierdoor sla je eigenlijk twee vliegen in een klap:

  1. Verse gezonde sapjes die zorgen voor nieuwe energie en een leuke sfeer
  2. Live bereiding zorgt voor veel bekijks en een druk bezochte stand

Wil je dus extra traffic genereren naar je stand én een gezellige sfeer? Haal dan het maximale rendement uit je beurs investering en laat ons jouw standbezoekers verwennen met smoothies. 

Naast dat onze bartenders smoothies maken, vervullen zij ook de rol van gastheer/gastvrouw. Onze missie is om jouw bezoekers in de watten te leggen. Zo zullen we hen hartelijk welkom heten. Daarnaast laten we graag onze handjes wapperen en ondersteunen we je ook in andere horecawerkzaamheden.

Verse smoothies voor beursstand congres of zakelijk evenement

Wat zijn de kosten van verse smoothies?

De prijs van een smoothie bedraagt ongeveer € 2,60. Wat de totaalprijs wordt is afhankelijk van een aantal factoren, zoals hoeveel uur/dagen je ons wilt hebben en of we ook een mobiele smoothiebar mee dienen te nemen.

Reclame en marketing

Laat zien door wie de heerlijk smoothies aangeboden worden en laat jouw boodschap sterk naar voren komen met ‘branding’. Wij serveren de smoothies graag in bekers met daarop jouw logo afgebeeld. Wanneer de bezoekers vervolgens met de smoothies gaan lopen, dan wordt jouw logo over de hele beursvloer verspreid.

smoothies in flesjes met logo | Smoothiebar.nl

Met of zonder mobiele smoothiebar

Wij nemen graag onze eigen smoothiebar mee, maar de meeste beursstands zijn al voorzien van een mooie bar. Deze is vaak gebouwd door de standbouwer. Wanneer er al een bar aanwezig is dan kunnen wij deze gebruiken.

fruitwatertap | smoothiebar.nlGezonde drankjes op je beursstand

Naast groente en fruit smoothies kunnen we ook verse sappen en fruitwater taps plaatsen. Deze taps bestaan uit gekoeld mineraalwater in combinatie met vers fruit en kruiden. Het zijn ideale dorstlessers voor bij een kopje koffie.

Sponsor een smoothiebar

Heb je er wel eens aan gedacht om een smoothiebar te sponsoren? We bedrukken de bekers en bar met jouw logo waardoor iedereen ziet wie hen die lekkere en gezonde smoothie aanbiedt. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Marktplaats bij kantoren van twintig van hun klanten een ‘Marktplaats-Smoothiebar’ voor de deur neergezet, die alle medewerkers een gratis smoothie aanbood.

Smoothies op je feest of viering

Denk hierbij aan productlanceringen, een afdeling die een target gehaald heeft, je bedrijf dat 10 jaar bestaat en natuurlijk de personeelsfeesten. Smoothies zijn kleurrijke en feestelijke drankjes. Bovendien smaken ze niet alleen heel lekker, maar zijn ze super gezond! Vergeet dus het stuk slagroomtaart maar trakteer op hippe smoothies!

Tip voor nog meer interactie: Huur de Shake fiets.

shake fiets op de beurs | Smoothiebar.nl

 

Meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je ontvang er een binnen 24 uur.